Qui sóc

Anna Garcia, vaig néixer a Igualada , on resideixo.

Professionalment sóc educadora social i mestra.

Durant els anys 80 i principis dels 90, vaig esser:

  • Cofundadora i membre del Grup Gralla, de Teatre Infantil, Cercaviles i Correfocs (1980-88)
  • Cooperant d’Inermon-Osfam a Bolívia de 1988-92.

I actualment com a contacontes i dinamitzadora, estic fent de:

  • Narradora de contes populars i d’autor per a tots els públics, en biblioteques, teatres, escoles, casals, festes populars, des de 1994.
    I Membre d'ANIN (Associació de Narradores i Narradors) des de 2004 (www.anincat.org)
  • Programadora de contes per adults en  l’espai Contes a les Golfes al Teatre de l’Aurora (Igualada) des de 2006. www.teatreaurora.cat
  • Imparteixo cursos, tallers i xerrades sobre l’art d’explicar contes a biblioteques, escoles, Diputació de Barcelona, Centres de Recursos, i d’altres espais que requereixen aquestes activitats.
  • Participo en el projecte “Ara t’ho explico” . Activitat impulsada conjuntament per les escoles bressols municipals, biblioteca Central i l’Ajuntament d’Igualada. Des de 2006 fins l’actualitat.. ( Revista Guix. núm 363, març 2010)
  • Dinamitzadora  dels Tallers de pares i mares del Departament d’Immigració del Consell Comarcal  de l’Anoia des de 2005 fins l’actualitat. En els tallers he treballat el conte com activitat participativa i creativa per treballar la cohesió social i acostar als participants a la llengua catalana.

 

Ara que no ens sent ningú, entenc el conte com una part màgica de la vida, dons els contes expliquen la vida d’una forma poètica , amable i fantàstica.

Qui soc
 
Created by tactilestudio
© 2011, Anna Garcia. Telèfon 630 47 94 02. Mail enconte22@gmail.com
Col.laboradors: Alicia Villavecchia (Titelles) · Jordi Soler (Fotografia) · Toni Jimenez (Fotografia)